main-logo2

Къща за гости "Равеста"

Само на 6 км югоизточно от Възрожденска Елена в Еленския Балкан, в китното село Руховци, Къща за гости“Равеста“, Ви очаква! В нея стопаните са успели умело да съчетаят духа на старинното отвън и удобствата на съвремието вътре, Отдава се напълно самостоятелно и целогодишно с капацитет 10 души макс. и разполага с 3 спални помещения с единични легла, разположени в 2 двойни и 1 тройна стая, 1 спомагателна стая / при желание за ползване също самостоятелна/ с разтегателен диван и разтегателен фотьойл с възможност за настаняване на 3 души, 2 санитарни възела, цифрова телевизия, външно барбекю и голям озеленен и заграден двор.

За да не липсват уюта и домашната атмосфера на гостите, на тяхно разположение са трапезария с камина и напълно оборудвана кухня за приготвянето на храна. Къщата е подходяща за отдих и почивка през цялата година.

През лятото за прохлада в топлите дни предлагаме сезонен басейн на метална конструкция подходяща за малки и големи.

Удобства, които ще намерите при нас

Градина с барбекю

Красива и зелена градина с голямо барбекю и място за хапване навън.

Чист балкански въздух

Въздухът е различен от този в градовете. Чист планински въздух.

Отопление на пелети

Локално отопление на цялата къща с парно на пелети. Винаги топло и уютно.

Тишина и спокойствие

Избягайте и се откъснете от шумното и забързано ежедневие.

Еленски балкан

Еленския балкан предоставя неповторими гледки и атмосфера.

Уникален стил

Оригинален стил на обзавеждане и местоположение на къщата.

Безплатен паркинг

Свободни места пред къщата за паркиране на всички гости.

Wifi и телевизия

Безплатен интернет и телевизия на разположение през цялото време.

Къщата е категоризирана с една звезда и ще Ви приюти по всяко време на годината, като Ви осигури отлични условия за спокойна и комфортна почивка, далеч от суматохата на големия град. През лятото, придружена от чудните песни на щурчетата, през зимата от романтиката на горящата камина в колорит с тихо падащия сняг, през пролетта от море от зеленина и уханието на цъфнали дръвчета, през есента с чудните багри и утихналата природа. Независимо дали желаете семейна почивка или парти-вечер с приятели в Къща Равеста ,ние Ви гарантираме едно пълноценно преживяване. Къщата се състои от две отделни сгради, свързани помежду си с топла връзка / навес/. В едната са разположени спалните помещения със санитарните в, а в другата е разположена трапезарията с вградена камина и кухненския бокс. В непосредствена близост да трапезарията се намира и външното барбекю с работен плот и мивка.